Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

Balázs Fecó
Zeneszerző, énekes, billentyűs hangszeres... A Neoton együttes tagjaként került be a popszakmába, legnagyobb hazai sikereit a Korál együttes frontembereként aratta.

Charlie
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
A Tátrai Band-del dolgozott, első szólóalbuma Charlie címmel 1994 tavaszán került a boltokba. Ezt további sikeralbumoik követték és követik napjainkban is...

Csepregi Éva
Zenei karrierjét a Neoton együttes tagjaként alapozta meg, a "Família" feloszlása után az Éva Neoton, illetve szóló pályafutása hozta számára a további sikereket. Rendszeres fellépő volt a Ruttkai Éva Színházban játszott daraboknak.

Csonka András
Saját bevallása szerint kicsi korától kezdve színésznek készült. 1997 őszén jelent meg első szólóalbuma, "Egy pici szerelem" címmel, amit további 4 album követett ezidáig. 2000. tavaszától tagja lett az RTL Klub Reggeli vidám műsorvezetői csapatának is

D. Nagy Lajos
A Bikini frontembere, azon ritka személyiségek egyike, akik szólóban is meg tudnak felelni a Közönség elvárásainak. Sikeres szólólemezei: Az idő foglyai (1998.), Monokli (1995.)

Delhusa Gjon
16 évesen robbant be a könnyűzenei életbe a Hegyek lánya című dallal. Az egyik legsikeresebb előadóvá vált, szinte minden napja fellépéssel volt betáblázva itthon éppúgy, mint a környező országokban. Több külföldi énekes kérte fel dalok komponálására, amiket sikeresen teljesített.

Demjén Ferenc
Demjén Ferenc az egyik, ha nem a legnépszerűbb magyar énekes, 1967 óta a magyar rockzene egyik meghatározó alakja.

Dolly Roll
Az együttes 1983-ban, a Hungária átalakulásával jött létre. Dalaik főleg a hatvanas évek olasz slágereire emlékeztetnek.

Edda
Az együttes tavaly ünnepelte 25 éves jubileumát, sikerük titka hitelességükben rejlik. Ha számokkal akarjuk jellemezn az elmúlt negyed évszázadot: 25 aranylemez, 4 platina album, 2 gyémántlemez...

Első Emelet
Az Első Emelet visszatért! A ’80-as évek egyik legnépszerűbb csapata újra a húrok közé csap, és 2009-től ismét bekapcsolódik a hazai könnyűzenei élet vérkeringésébe.

Favágók

Fenyő Miklós
Énekes, billentyűs, zeneszerző, szövegíró, menedzser.1967-ben megalapította a Hungária együttest. Több mint 20 éve tartó szólókarrierje alatt számos díjat gyűjtött be szakmai elismertsége jeléül.

Gergely Róbert
Zenei és színészi képességének kamatoztatására elsőként a Pécsi Nemzeti Színházban kapott lehetőséget. Egy film, egy dal: "Emmanuelle". Robi első önálló popzenei próbálkozása minden várakozást felülmúl, egy csapásra ismert és sikeres lett.

Hevesi Tamás
Énekes, zeneszerző, dalszövegíró. Különböző vidéki, amatőr zenekarokban kezdett, majd 1981-ben megalapította a Névtelen Nulla együttest. 1994-ben jelent meg első szólólemeze, az Ezt egy életen át kell játszani (LGT dalok feldolgozásai).

Homonyik Sándor
Énekes. Első nagy slágere az Álmodj, királylány, melyet az első magyar szépségkirálynő, Molnár Csilla Andrea emlékére készült. 1989-ben ÍVikidál Gyulával és Menyhárt Jánossal megalapították az MHV-t.

Karda Beáta
1967-ben kezdte el az énekesi pályát, slágerfesztiválok állandó fellépője. Szólókarrierjéneképítgetése mellett dolgozott együtt a Neoton Famíliával, a Piramissal és a Corvinával.

KFT
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia

Komár László
A "Magyar Elvis". 1958-ban kezdett, hazánkban elsőként kezdett rock and rollt énekelni. Az énekes több, mint harminc év után is rock and roll műfajban tevékenykedik, rajongói örömére.

Koós János és Dékány Sarolta
Énekes és színész házaspár, a '60-as évektől kezdve állandó szereplői a hazai könnyűzenei életnek...

Korda György és Balázs Klári
Mindketten aktív résztvevői a könnyűzenei életnek, a '80-as évek óta duettben szerepelnek. A mai napig szórakoztatják öregek és fiatalok tömegeit.

Kovács Kati
Énekes- és színésznő. Az 1965-ös Ki Mit Tud? megnyerésével robbant be a köztudatba. További táncdalfesztiválok első helyezésével a háta mögött kapta filmszerepeit és nyert el számos díjtat a közönség és a szakma elismerése jeleként.

Majsai Gábor
Első profi együttese a Wastaps volt. Sokan nevezik a magyar Tom Jones-nak. Első szólólemeze BaráTom Jones címmel jelent meg. Ő énekelte az Üvegtigris filmzenéjét is. Legismertebb dala "Szivatódal"

Mary Zsuzsi
A Wanderers és az Atlantis együttesek énekeseként indult el a zenei pályán, majd szólókarrierbe kezdett. A '90-es években tért vissza újra a köztudatba, azóta énekes-és színésznőként tevékenykedik.

Nagy Feró
Énekes, gitáros, zeneszerző. 1970-től 1981-ig a Beatrice frontembere, ezt követően szólókarrierbe kezd és gyakran találkozthatunk vele szíházi darabokban is.

Pa-Dö-Dö
Két vidám személyiség, Lang Györgyi és Falusi Mariann alapította meg a duót 1988-ban. Népszerűségüket és első albumukat (Pa-Dö-Dő I.) az Interpop Fesztiválon való fellépésnek köszönhetik. Azóta évrőll évre látványos koncertekkel szórakoztatják a közönséget.

Pataky Attila
1974-ben alapította meg az Edda Műveket, amellyel ez idáig 20 arany-, 2 platina- és egy gyémántlemezt gyűjtött be. 1998-ban jelent meg első szólólemeze Dáridó címmel, rajta a legjobb magyar slágerekkel, természetesen Patakys stílusban.

Payer Öcsi
Az 1999. Évi eMeRTon életműdíjas Payer András énekes-zeneszerző a 60-as évek elejétől komoly részese volt a régi hagyományos tánczenei stílus felfrissítésének. Napjainkban is igen aktív zenei munkássága, melyet a közelmúltban megjelent számtalan zenei album fémjelez.

Republic
"Kellő helyen és időben született".Az új Zenekar egy csapásra sikeres lett, azonnal lemezszerződést kaptak. A legjobb Republic hagyományú zenei elem: az a fajta ötvözet, amelyben a punk, a hardrock és a beat legprogresszívebb motívumai a meghatározó zenei megoldások.

Sipos F. Tamás
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászolások
Csak néhány azok közül a slágerek közül, amiket Tamás szólópályafutása alatt énekelt: Nincs baj Baby!, Buli van a parton, Ez nem semmi, Optimista dal

Soltész Rezső
Szólókarrierje 1981-ben indult, köszönhetően a táncdalfesztiválnak, melynek eredményeképpen három egymást követő évben az év énekese lett, melyet a legnagyobb kritikus, a közönség szavazott meg neki. 1993 után hosszú ideig nem készített lemezt, de kapcsolata a közönséggel ezek után is megmaradt.

Somló Tamás
Énekes, basszusgitáros, szaxofonos zeneszerző. A Magyar Artistaképző elvégzése után a 60-as évek elején tűnt fel a magyar beatzenében. Tagja volt az Omegának, tevékenykedett zenebohóckén, 1992-ben jelent meg első szólólemeze, a Som-ló.

Szandi
Fenyő Miklós pártfogásának köszönhetően már 13 évesen elkészíti első albumát, amivel azonnal berobban a zenei életbe. A mára 30 éve énekesnő azóta is töretlenül jelen van a köztudatban.

Szikora Róbert és az R-GO
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
Az előadót a Hungária együttes dobosaként ismerhette meg a nagyérdemű. Miután kivált onnan, megalapította az R-Go-t, ami napjainkra számos díjat és elismerést tudhat magáénak, azóta is töretlenül öregbítve az együttes és Szikora Robi hírnevét.

Szűcs Judith
2002. november 10-én a Budapesti Vígadóban volt pályafutása 30 évfordulójának jubileumi koncertje. A '72-es Ki Mit Tud? megnyerése után karrierje felfelé ívelt itthon és külföldön egyaránt.

Varga Miklós
Színész és énekes. A kerreskedelmi és Vewndéglátóipari Főiskola elvégzése után kezdte szólókarrierjét és színházi pályafutását. Tagja volt a Grog, a Zenit, a P. Box, a Sirokkó és a Box együtteseknek.

Vikidál Gyula
Énekes, színész, szabadfoglalkozású előadóművész. A "melós" élet mellett számos amatőr zenekarban játszott. Az igazi áttörést a P. Mobil és az MHV jelentették számára. Eddig 11 nagylemezen, 4 kislemezen működött közre valamint 12 nagylemezen, mint meghívott előadó szerepelt.

Vincze Lilla
Énekesnő, színésznő, szövegíró. Az 1986-os Interpop Fesztivál első helyezettjeként tűnt fel, majd a Napoleon Boulevard együttes tagja és négy éven át az év énekesnője volt. 1990-től szólókarrierbe kezdett, sikereit a kapott díjak sokasága tükrözi.

Zizi Labor
A nyolcvanas évek magyarországi könnyűzenei életének sztárjai, a Zizi Labor együttes és a veresegyházi asszonykórus. Az ősegyüttest nagyon jól képzett vendéglátó-ipari zenészek hívták életre. A rendszerváltás időszakában ez együttes feloszlott, de nemrégiben újra összeálltak.

Pop-koncert

Humorista előadók

Gyerek

Mulatós

D.J-k

Exclusive műsorok

Felfújható játékok

Folk műsorok

Joyride+

Műsorvezetők

Szórakoztató eszközök

Underground