Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

Nosztalgia / Delhusa Gjon / Biográfia

Delhusa Gjon
Az 1971-ben megrendezett Popfesztiválon 16 évesen robbant be a könnyûzenei életbe a „Hegyek lánya” címû dallal.

Igen hamar az egyik legnépszerûbb énekes lett az országban. 1972-ben 4 kislemeze és 1 nagylemeze került kiadásra. Valamennyi aranylemez lett. Még ebben az évben felfigyelt rá az „AMIGA” lemezkiadó vállalat, mely az akkori NDK legjelentõsebb lemezgyártója volt. A lemeztársaság felkérte német nyelvû lemez készítésére, amely óriási siker, és még 1974-ben megkapta a dresdai fesztivál NBI nagydíját, ami a legnagyobb sajtódíj az NDK-ban.

1975-ben az év énekesének választották az NDK-ban, ami azért számított nagy sikernek, mert e díjat eddig külföldi énekes nem nyerte el. Elsõ lemeze az NDK-ban is rekordnak számított, mivel 500.000 !!! példányban kelt el.

1980-ig részt vett valamennyi jelentõs Kelet-Európai fesztiválon, melyekrõl mindenünnen díjakkal tért haza. (elõadói, szerzõi díjak, stb.)

Több külföldi énekes kérte fel dalok komponálására, amiket sikeresen teljesített.
Zenét szerzett Demis Russous számára, Goldi Ens –nek és a Goombay Dance Band együttesnek.

1980-ban a nyugat-német „TELDEC” multinacionális lemezcéggel kötött 3 éves szerzõdést. Az együttmûködés jóra sikerült, olyannyira, hogy a cég 1983-ban újabb 3 éves szerzõdést ajánlott fel, de azzal a feltétellel, hogy az elõadó letelepedik Németországban. Ezt nem vállalta, inkább leszerzõdött hazánk egyetlen lemezkiadó vállalatánál, a Hungarotonnál, ahol 4 nagylemeze jelent meg.

1988-ban kiadója benevezte egy Kubában megrendezett dalversenyre, ahol a legjobb
zeneszerzõ díját nyerte el.

Ezután sorban következtek a fesztiválok. Járt a Holland Antillákon, Curacao szigetén, utána Közép-Amerikában, ahol a legjobb elõadó díját kapta meg, majd Chilében, a „Vinja del mare” fesztiválon, ahol Gloria Estefan mellett bejutott a döntõbe.

Itthon idõközben megalakultak az elsõ önálló lemezkiadók. Az egyik ilyen, a Rákóczi jelentette meg 1989 decemberében „Csavargó” címû lemezét, amely szinte soha nem látott sikert ért el. Pár hónap alatt aranylemez lett, 1991 elején elérte a 100.000 példányt, azaz platinalemez lett.

Még 1989-ben megkapta a Magyar Rádió „Emerton” díját.
Az egyik legsikeresebb elõadóvá vált, szinte minden napja fellépéssel volt betáblázva itthon éppúgy, mint a környezõ országokban. Ez idõtõl kezdve a hazai piacon is sorra jelentek meg a magánkiadók, a következõ évek hozzájuk kötõdnek.

Balázs Fecó, Demjén Ferenc, Edda, Fenyő Miklós, Komár László, Korda György és Balázs Klári, Kovács Kati, Republic, Szikora Róbert és az R-GO, KFT, Első Emelet

Szandi, Szűcs Judith, Varga Miklós, Vikidál Gyula, Vincze Lilla, Zizi Labor, Sipos F. Tamás, Favágók, Majsai Gábor, Charlie, Csepregi Éva, Csonka András, D. Nagy Lajos, Delhusa Gjon, Dolly Roll, Gergely Róbert, Hevesi Tamás, Homonyik Sándor, Karda Beáta, Koós János és Dékány Sarolta, Mary Zsuzsi, Nagy Feró, Pa-Dö-Dö, Pataky Attila, Payer Öcsi, Soltész Rezső, Somló Tamás


Delhusa Gjon (Biográfia) (Nosztalgia)!

Pop-koncert

Caramel, Desperado, Emilio, Exotic, Fiesta, Fresh, Gáspár Laci, Groovehouse, Irigy Hónaljmirigy, LL Junior, Lola, Nox, Palcsó Tomi, Tóth Gabi, United, Zsédenyi Adrienn, Széles Iza, Ez One, Barbee

Playback fél-playback fellépések, élő koncertek, sztárelőadók pop-rock kategóriában, napjaink sztárjai.

Humorista előadók

Badár Sándor, Bagi-Nacsa duó, Bajor Imre, Fábry Sándor, Forgács Gábor, Ihos József, Maksa Zoltán, Somogyi András, Szőke András ( Szőke Kapitány)

Minden, ami vicces, poénos és humoros, vidámság, móka, kacagás egy helyen. Magyar humorista előadók műsorai.

Gyerek

100 Folk Celsius, Csepregi Éva, Eszményi Viktória és Heilig Gábor, Judit és a Zenemanók, Kincses Színház, Mikola Péter, Szandi, Csicsi

Zene, színház, interaktív foglalkozás, minden mennyiségben. Gyerekműsorok, kézműves foglalkozások, kiegészítő programok.

Mulatós

3+2, Aradszky László, Fekete Pákó, Lagzi Lajcsi, Matyi és a hegedűs, Mc Hawer & Tekknő, Bangó Margit, Románcok (Jolly és a Románcok)

Az idő múlásával a mulatós zene is átalakult, de a hangulata ugyanaz maradt. Tradicionális és modern mulatós előadók fellépései playback, fél-playback illetve élő koncert verzióban.

D.J-k

Bárány-Jován, DJ Sterbinszky, DJ Szeifert, Erős VS Spigiboy, Náksi-Brunner, Niki Belucci, Peat Junior és Fernando

Hazai és külföldi lemezlovasok, Dj-k közvetítése klubok, discok vagy akár zártkörű rendezvények részére.

Exclusive műsorok

Bergendy Tánczenekar, Botafogo Táncegyüttes, Cotton Club Singers, David Merlini, Four Fathers, Horgas Eszter, Old Boys, Princess, Szekeres Adrienn, Szentpéteri Csilla, Tűzmadarak

Ha valamilyen különlegességre, a megszokottaktól eltérőre vágyik nálunk megtalálja. Legyen szó akár egy vonós négyesről, coctail show-ról, vagy valamilyen látványos produkcióról.

Felfújható játékok

Akadálypálya, Élő csocsó, Óriáscsúszda, Sumó birkózó, Vizifoci

Nem csak a gyermekek örömét szolgálhatják megrendelhető felfújható játékaink. Sok nevetés forrása lehet egy szabadtéri céges rendezvényen, a vízi foci pálya, vagy egy csapatépítő tréning alkalmával a felfújható akadálypályán botladozó cégvezetők látványa.

Folk műsorok

Afro Magic Band, Caribeat, Latin Combo, Los Andinos, Mascarades, Varnyú Country

Afrikától Írországig, a görög zenétől a cigányzenéig, nálunk mindent megtalál, bármilyen nemzetiségi műsorra is van szüksége.

Joyride+

Hangtechnika, Fénytechnika, Színpadépítés, Tűzijáték, Rendezvénysátor bérlés, Mobil wc kölcsönzés

Egy rendezvény lebonyolításához szükséges technikai háttér biztosításában is állunk rendelkezésére.

Műsorvezetők

Bálint Antónia, Csisztu Zsuzsa, Csonka András, Détár Enikő, Geszler Dorottya, Pokrivtsák Mónika

Rendezvénye lebonyolításához szüksége van egy profi műsorvezetőre, vagy egy ismert személyre? Gondolja ki, kire van szüksége, és rendelje meg tőlünk!

Szórakoztató eszközök

Karaoke, Lökd meg a kecskét, Mászófal, Rodeó bika, Vidámpark

Legyen szó karaoke berendezésről, habgépről, Lökd meg a kecskét játékról, vagy Rodeó-bikáról, a Joyride számára semmi sem jelent problémát!

Underground

Anima Sound System, Belga, Emil Rulez, Heaven Street Seven, Neo, Quimby, Kistehén Tánczenekar

Ha nem csak a megszokott hangzásra, nem csak a slágerekre, hanem valami másra, valami újra, frissebbre, netán valamilyen rétegműfajra van szüksége, jó helyen jár.

Joyride Koncert, Tel.:+36-1-2776017, +36-20-9329248
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Műsorszervezés