Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

Műsorvezetők / Csonka András / Biográfia

Csonka András
A Bak jegyében, egészen pontosan 1965. január 16-án született, reggel 8 óra 56 perckor. Saját bevallása szerint kicsi korától kezdve színésznek készült. Rövid ideig ugyan szeretett volna fodrász lenni, de aztán hirtelen nagyon megnőtt (ma 188 cm), úgyhogy lebeszélték róla. Néhány hétig, pedig semmi másra nem vágyott, mint arra, hogy vezethesse Budapest egyik különleges járművét, a budai hegyekben közlekedő piros fogaskerekű vasutat.

A színészet iránti vonzódása azonban mindennél erősebbnek bizonyult, talán nem véletlenül, hiszen András édesapja is sikeres színművész volt s így ő már gyermekkorában is beleszimatolhatott a színház varázsos világába. Első művészi próbálkozásai még otthon zajlottak, a bárszekrény tükrös polcánál, ahol is bábelőadásokat vezetett elő családja számára, a gimnáziumban viszont már tagja volt az ottani színjátszó körnek, s így nem is vezethetett máshová az útja, mint a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, ahová viszont csak harmadik nekifutásra vették fel. András addig sem pocsékolta idejét, szorgalmasan látogatta a Nemzeti Színház Stúdióját, amúgy előtanulmányként. Végül is 1990-ben szerzett színészdiplomát a Főiskolán, s ezután rögtön szerződés várta az egyik budapesti színháznál, a Vidám Színpadon, ahol azóta is számos vígjátékban nevettette már a közönséget. 1991-ben viszont hivatalos munkahelye a Magyar Televízió akkor indult szappanoperája, a Família KFT. lett, amely egy meglehetősen bolondos életű család mindennapjait és kalandjait mutatta be hét éven keresztül nagy-nagy sikerrel.

Ebben András Picit játszotta, a család fiának s lányának házibarátját. Ez a szerep hihetetlen népszerűséget, rengeteg élményt és szeretetet adott neki, nem beszélve új becenevéről, a Piciről, amely a Famíliás évek alatt ragadt rá. András ez idő alatt szorgalmasan járt énektanárhoz is, s tudását kamatoztatta a Grease, a Hair, és a Kapj el! (They are playing our song) c. musicalek főszerepeiben is. Majd Budapesten, az Operettszínházban és a Győri Nemzeti Színházban is rock and roll-hangulatba került, hiszen remek szerepet kapott a Hotel Menthol című rock and roll-musicalben. Persze ez idő alatt sem tétlenkedett: Győrben a Hello, Dolly! c. musicalben játszott, Szegeden, pedig a Csókos asszony c. operettben. Ez utóbbi díjat is hozott számára, a 2000-es év Operett találkozójának legjobb táncoskomikusi díját nyerte el. Jelenleg is újabb bemutatóra készül, a Funny Girl egyik fontos szerepét játssza majd ősztől az újjáépült Budapesti Operettszínházban.
Régi vágya volt, hogy prózai és zenés szerepei mellett más területeken is kipróbálhassa magát. Ezek az álmai szép sorban mind valóra is váltak. Gyerekkori vágya volt az is, hogy egyszer lehessen egy önálló lemeze. 1997. őszére ez a terv is valóra vált, első albumának az "Egy pici szerelem" címet adta, s ezen a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek slágerei, úgymond az ő kamaszkorának legszebb dalai közül válogatott. A lemez fantasztikus tempóban, a megjelenést követő egy hónapon belül aranylemez lett, videóklipjét naponta többször vetítették a nézők kívánsága alapján. 1998-ban jött a folytatás, egyelőre szintén feldolgozásdalokkal, hiszen még annyi kedvenc dala van! 2001. február 14-én viszont már egy olyan album jelent meg, amelyen új szerzemények váltogatják egymást nagy kedvencekkel. A Ding-dong hamar a rajongók szívébe lopta magát, előkelő helyet biztosítva András harmadik albumának a hivatalos: lemezkiadói listán is.

2003 nyarán jelent meg legutóbbi, "Ha szerelem nincs, nincs boldogság" című lemeze, mely követi az előző albumok legjobb hagyományait.

A műsorvezetés szintén szerepelt Csonka András álmai között. Kipróbálhatta magát a Magyar Rádió éjszakai műsorának mikrofonjánál is, illetve az egyik legnépszerűbb magyar televíziós show-man vendég műsorvezetőjeként is. Ezeknek a sikereknek aztán a megkoronázása lett az, hogy 1997. végén felkérést kapott, hogy legyen ő az állandó műsorvezetője a TV 2 KIFUTÓ c. produkciójának, amely népszerűségét még tovább növelte. Rövid képernyős szünet után máris jött a következő felkérés, így András 2000. tavaszától tagja lett az RTL Klub Reggeli vidám műsorvezetői csapatának is. Népszerűsége töretlen, ő mégsem változik. Továbbra is lelkesen, szeretettel teszi a dolgát, amelyből számára szinte soha nincsen


Bálint Antónia
Biográfia
Bálint Antónia 12 éve vezet műsorokat különböző televíziós csatornákon. A TV képernyője helyett azonban jelenleg a rendezvények világában találkozhatunk vele.

Csisztu Zsuzsa
Biográfia
Csisztu Zsuzsa, az élsportolóból lett műsorvezető, napjaink egyik legnépszerűbb TV-s személyisége.

Csonka András

Détár Enikő

Geszler Dorottya

Pokrivtsák Mónika

Erős Antónia, Jakupcsek Gabriella, Liptai Klaudia, Palotás Petra, Stohl András, Till Attila, Ungár Anikó, Fresh Wiki és Andi


Csonka András (Biográfia) (Műsorvezetők)!

Pop-koncert

Caramel, Desperado, Emilio, Exotic, Fiesta, Fresh, Gáspár Laci, Groovehouse, Irigy Hónaljmirigy, LL Junior, Lola, Nox, Palcsó Tomi, Tóth Gabi, United, Zsédenyi Adrienn, Széles Iza, Ez One, Barbee

Playback fél-playback fellépések, élő koncertek, sztárelőadók pop-rock kategóriában, napjaink sztárjai.

Nosztalgia

Balázs Fecó, Demjén Ferenc, Edda, Fenyő Miklós, Komár László, Korda György és Balázs Klári, Kovács Kati, Republic, Szikora Róbert és az R-GO, KFT, Első Emelet

A 70-es, 80-as, 90-es évek retro zenei stílusa népszerű művészek előadásában.

Gyerek

100 Folk Celsius, Csepregi Éva, Eszményi Viktória és Heilig Gábor, Judit és a Zenemanók, Kincses Színház, Mikola Péter, Szandi, Csicsi

Zene, színház, interaktív foglalkozás, minden mennyiségben. Gyerekműsorok, kézműves foglalkozások, kiegészítő programok.

Mulatós

3+2, Aradszky László, Fekete Pákó, Lagzi Lajcsi, Matyi és a hegedűs, Mc Hawer & Tekknő, Bangó Margit, Románcok (Jolly és a Románcok)

Az idő múlásával a mulatós zene is átalakult, de a hangulata ugyanaz maradt. Tradicionális és modern mulatós előadók fellépései playback, fél-playback illetve élő koncert verzióban.

Humorista előadók

Badár Sándor, Bagi-Nacsa duó, Bajor Imre, Fábry Sándor, Forgács Gábor, Ihos József, Maksa Zoltán, Somogyi András, Szőke András ( Szőke Kapitány)

Minden, ami vicces, poénos és humoros, vidámság, móka, kacagás egy helyen. Magyar humorista előadók műsorai.

D.J-k

Bárány-Jován, DJ Sterbinszky, DJ Szeifert, Erős VS Spigiboy, Náksi-Brunner, Niki Belucci, Peat Junior és Fernando

Hazai és külföldi lemezlovasok, Dj-k közvetítése klubok, discok vagy akár zártkörű rendezvények részére.

Exclusive műsorok

Bergendy Tánczenekar, Botafogo Táncegyüttes, Cotton Club Singers, David Merlini, Four Fathers, Horgas Eszter, Old Boys, Princess, Szekeres Adrienn, Szentpéteri Csilla, Tűzmadarak

Ha valamilyen különlegességre, a megszokottaktól eltérőre vágyik nálunk megtalálja. Legyen szó akár egy vonós négyesről, coctail show-ról, vagy valamilyen látványos produkcióról.

Felfújható játékok

Akadálypálya, Élő csocsó, Óriáscsúszda, Sumó birkózó, Vizifoci

Nem csak a gyermekek örömét szolgálhatják megrendelhető felfújható játékaink. Sok nevetés forrása lehet egy szabadtéri céges rendezvényen, a vízi foci pálya, vagy egy csapatépítő tréning alkalmával a felfújható akadálypályán botladozó cégvezetők látványa.

Folk műsorok

Afro Magic Band, Caribeat, Latin Combo, Los Andinos, Mascarades, Varnyú Country

Afrikától Írországig, a görög zenétől a cigányzenéig, nálunk mindent megtalál, bármilyen nemzetiségi műsorra is van szüksége.

Joyride+

Hangtechnika, Fénytechnika, Színpadépítés, Tűzijáték, Rendezvénysátor bérlés, Mobil wc kölcsönzés

Egy rendezvény lebonyolításához szükséges technikai háttér biztosításában is állunk rendelkezésére.

Szórakoztató eszközök

Karaoke, Lökd meg a kecskét, Mászófal, Rodeó bika, Vidámpark

Legyen szó karaoke berendezésről, habgépről, Lökd meg a kecskét játékról, vagy Rodeó-bikáról, a Joyride számára semmi sem jelent problémát!

Underground

Anima Sound System, Belga, Emil Rulez, Heaven Street Seven, Neo, Quimby, Kistehén Tánczenekar

Ha nem csak a megszokott hangzásra, nem csak a slágerekre, hanem valami másra, valami újra, frissebbre, netán valamilyen rétegműfajra van szüksége, jó helyen jár.

Joyride Koncert, Tel.:+36-1-2776017, +36-20-9329248
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Műsorszervezés