Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

3+2
Aki a jó hangulatú mulatós zene szerelmese, annak a legjobb hír, hogy a mulatós zene atyjai visszatértek. Újra együtt a zenekar, és hatalmas lelkesedéssel vetik bele magukat a munkába.

Aradszky László
1966-ban megnyerte a rádió "Tessék választani" hangversenyét az "Isten véled édes Piroskám"- című dallal. Ekkor kezdődött az immár több mint 40 éve tartó sikersorozat, melynek eredménye, hogy több aranylemez, platinalemez és életműlemez mellett a Rock Csillagok falára is felkerült.

Balázs Pali
20 évesen találkozott először a nosztalgiaslágerekkel, s e dalok előadásával lépett fel egyre több helyen. Azóta folyamatos siker kíséri életét, országos fesztiválok elmaradhatatlan fellépője.

Bangó Margit
Bangó Margit, a cigánydalok királynõje, évszázadokra visszamenõleg muzsikusokat számontartó családban született Vásárosnaményben. A repertoárját meghatározó cigánydalok mellett magyar nótákat és örökzöld dalokat ad elõ.

Bódi Guszti és a Nagyecsedi Fekete Szemek
Az együttes sikerszériája akkor indult be igazán, amikor "mulatósabb" irányt vett a muzsikájuk, ám azt sem szabad elfelejteni, hogy a családi banda akkor is autentikus zenét játszott, amikor ez még nem volt ekkora divat.

Capuccino
A Capuccino együttes tagja két szombathelyi fiatalember, Gyuri és Peti. Az Együttes műfaja romantikus popzene, tartalmas, érzelemdús szövegekkel, szájharmonikával kiegészítve. Első albumuk 2004 áprilisában került a lemezboltok polcaira "Édesanyám" címmel, a Universal Music gondozásában.

Csocsesz
Jódlihoz való vonzódása már gyerekkorában elkezdődött. Bekerült a Soroksári Sváb- Parti zenekarba, ahol Lajcsi volt a zenekarvezető, járták az országot-világot. Ma Csocsesz saját zenekarával és tánckarával lép fel országszerte.

Dupla Kávé
1998-ban alakult két fővel, küldetésük: A Kárpát-medencében élő magyarság lelkének és szokásainak megfelelő többgenerációs, igényes és szórakoztató zene életre hívása. Közel hét év alatt több, mint 350.000 db eladott lemez Magyarországon!

Fekete Dzsoni
Az országos ismertséget TV-s szereplései hoizták meg számára, többek között a TV2-n futott péntek esti Dáridó Lajcsival. Első lemeze 2001-ben "Mindent újra kezdhetünk" címmel jelent meg.

Fekete Pákó
Pákó 1994-ben, jött Magyarországra tanulni, az ELTE jogi karára. Kedveli a Magyar mulatós dalokat, szerinte nagyon jól lehet rájuk táncolni és kongázni. A fellépések alkalmával igyekszik olyan táncos show-t csinálni amivel megmozgatja az embereket és amire szívesen emlékeznek vissza.

Füstifecskék
A Füstifecskék együttes 2001 nyár végén röppent a magyar popéletbe. A magyar sztárcsinálók csak kapkodták a fejüket, miközben minden fiatal Füstifecskét követelt a diszkókban. Néhány hét alatt a hazai magyar lemezlovasok kedvence lett a csapat.

Kacor Feri
1990-ben került a boltokba első albuma, 2004-ben pedig a Kaczor sorozat 14-dik műsoros cd és kazetta, melyeken saját szerzemények, és mindig új nosztalgikus dalok hallhatók. Lemezei közül négy arany és egy platina.

Kadlott Karcsi
Ki ne ismerné a mulatós zene jeles képviselőjét, aki olyan sikerdalok előadója, mint a Se veled, se nélküled, a Sör-dal, vagy az Elrepült ez a nyár című slágerek...

Kredenc
A legújabb dance-mulatós együttes tagja két huszonéves srác, mindketten kishazájukban - Zala megyében - bulizenekarban énekeltek. A mulatós zene és a mulattatás a vérükben van. A dalok - és a Kredenc - fő ismertetőjegye a furulya, mely egyedi, különleges, magyaros ízt kölcsönöz zenéjüknek.

Lagzi Lajcsi
Lagzi Lajcsit azaz Galambos Lajost senkinek nem kell bemutatni. Dáridó, trombita, jókedv. Közkedvelt személy, ha ő színpadon van, garantált a jókedv.

Márió
Igazi charmeur, kalandor és zenész egy személyben... A harmónika segítségével sok helyre eljutott, a világ minden táján bemutatta, tehetségét. A zenész hosszas kalandozása után azonban végre hazatért, mintha érezte volna, hogy a szerencse most szülôföldjén köszönt rá...

Matyi és a hegedűs
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
Matyi és a Hegedűs három éve robbant be a köztudatba a nagysikerű Necsi-Necsi című dallal. Azóta túl vannak két platinalemezen, s az óta elkészült az új album, melynek címe: Lottó. A zenekar a tőle jól megszokott pörgős, mulatós, jókedvű nótáival garantáltan feldobja a bulik hangulatát.

Mc Hawer & Tekknő
A 90-es évek végén, mikor a lakodalmas techno csillagjai kihunyni készültek, MC Hawer és Benyó Miklós (Tekknő) újra életet vitt ebbe a műfajba. Bár túlzott eredetiséggel nem vádolhatók, hiszen ismert dalokról van szó, a zenei stílusuk újdonság, mulatós zene és diszkó - így együtt speciel még nem volt.

Nótár Mary
Egy igen nagy múltú zenés családból való, aki már 12 éves korától járja az országot és szórakoztatja a közönséget. Eleinte csak családi örömzenélésnek indultak a fellépései, de az idő múlásával és a sok fellépési rutinnal munkájává vált a zenélés- éneklés.

Postás Józsi
Imádják az emberek, és nem csak akkor, amikor a nyugdíjat kézbesíti. Népszerűségét egyébként nem kizárólag zenéjének, hanem foglalkozásának is köszönheti. Postás Józsi, a mulatós zene egyik legnépszerűbb előadója ma az országban.

Románcok (Jolly és a Románcok)

Sólymos Tóni
Énekes, zenész, zeneszerző, az Express együttes frontembere. Megélt már hatvan évet, de hétköznap dolgozik, hétvégén pedig fellép. Számára a közönség szeretete az éltető erő.

Stefano
Fiatal korában az autentikus roma zenével kezdte pályafutását, melyből később a vendéglátós stílus felé húzott a szíve és igy alakult ki a mostani zenei beállítotsága. Zenéjében sokfajta zenei motívium keveredik, mint pl.: manalé, pop és a cigány zene.

Teki Lala
A hazai mulatós zene egyik legújabb csillaga. 2005 áprilisában nagy sikerű, Sörre bort című dalával vált népszerűvé. A másnaposság mindenkit érintő problémájával foglalkozik, a közönség egyenesen imádja.

Új Tekknő
A TEKKNŐ (lakodalmas paródiát játszó) zenekar 1995-ben alakult, és ekkor adta ki első albumát az Utópia Kiadó gondozásában DISCOTOR címmel. A zenekar ezután kiadót váltott, és 2001-ben ÚJ TEKKNŐ néven DISCOSAJT című albumunkkal jelentkeztek!

Pop-koncert

Nosztalgia

Gyerek

Humorista előadók

D.J-k

Exclusive műsorok

Felfújható játékok

Folk műsorok

Joyride+

Műsorvezetők

Szórakoztató eszközök

Underground