Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

Pop-koncert / Széles Iza / Biográfia

Széles Iza

Széles Iza biográfia

1986. augusztus 14-én születtem Peruban. A szüleim munkája miatt éltünk ott és velünk lakott anyukám mamája is. Bár eleinte nem igazán értettünk szót, mivel én kizárólag spanyolul ill. a német ovi miatt németül gagyogtam neki, de később elválaszthatatlanok lettünk, szinte ő nevelt fel.

Négy és fél éves koromban jöttünk vissza Magyarországra. Először Mátyásföldön, Budán, végül Szentendrén laktunk.Itt kezdtem el iskolába és zeneiskolába is járni. Eredetileg zongorázni szerettem volna, de betelt minden hely, ezért látva, hogy az akkori barátnőm milyen lelkesen csellózik, én is neki láttam.

Rá két évre már mehettem zongoraórákra, így két hangszeren is játszottam. A zeneiskola mellett balett órákat vettem és úsztam is. Így telt el három és fél év.

Majd jött egy újabb fordulat az életemben. Ismét költöztünk a szüleim munkája miatt, most viszont Chilébe. Sajnáltam itt hagyni mindent, de tudtam nagy kaland vár rám. Két évig voltunk kint, nagyon mozgalmas és érdekes volt már nagyobbacskán megnézni milyen is délen az élet. Nagy szomorúságomra cselló tanár nem volt abban a zeneiskolában ahova jártam, ezért zongorázni kezdtem ismét.

Majd eljött a nap, hogy hazajöjjünk, aminek örültem is és nem is, mert bántam otthagyni a megszerzett barátaimat, de vártam, hogy lássam a régieket. Nagyon jó volt ismét itthon. A barátnőm közben átment egy másik általános iskolába és én követtem oda, nem bántam meg, mert a Templomdombi Iskolában egy nagy családra találtam, szerettem oda járni. Újra elkezdtem csellózni, aminek rendkívül örültem, a zongorázást pedig hanyagoltam.

Aztán bekövetkezett egy nagyon szomorú dolog az életemben, apukám meghalt, nagyon megviselt minket. A mai napig nagyon büszke vagyok anyukámra azért, ahogyan akkor viselkedett, példaértékűnek tekintem azt, hogy nem hagyott minket összetörni, hála neki is csak kis mértékben sérültem lelkileg. Felnézek rá mindezekért, ő egy nagyon erős ember. Ki kell még emelnem egy embert, aki akkoriban nagy segítségünkre volt, P. Tóth Béla tiszteletest.

Elkezdtünk hozzá járni templomba és így lettem református. Neki és a kedves feleségének köszönhetem azt is, hogy egy nagyon jó gimnáziumba kerülhettem, ők alapították a Szentendrei Református Gimnáziumot, ahova felvételt nyertem. Őszintén szólva eleinte nem annyira fülött a fogam ahhoz, hogy egyházi iskolába járjak, de a rémhiedelmekkel ellentétben nem papokat és apácákat akartak nevelni belőlünk, hanem jóra való embereket.

Természetesen rosszalkodni ott is lehetett és ezeket megtudva boldogan nyugtáztam, hogy akkor ez nem is olyan rossz suli. Itt ismertem meg egy nagyon kedves barátomat, akinek a későbbi éneklési törekvéseimet is köszönhetem. Ugyanis, mint tisztes gyáva nyúl fogtam magamat és a pincében óbégattam anyukámék legnagyobb megrökönyödésére, mivel iszonyatosan szégyenlős voltam.

Aztán megmutattam nagy nehezen Gábor barátkámnak, hogy hogyan is énekelek, addig bíztatott, hogy ő is túlélte más is túl fogja, ezért folytassam, és így pincés pályafutásomat hátrahagyva feljöttem egy szinttel feljebb, a nappaliba, természetesen zárt ajtók mögé. Ez így ment hónapokon át és egyre több barátomnak mutattam ezt meg és mindenki bíztatott. Aztán egyik barátnőmmel Ágival láttuk, hogy lesz iskolai Ki mit tud? verseny és gondoltuk benevezünk. Nem számítottunk semmi különösre, csak énekelni szerettünk volna. Kedvenc énekesnőmtől Alicia Keystől adtunk elő számokat, többek között a Fallinâ019 c. slágerét. Legnagyobb megdöbbenésünkre a zsűri megszavazta nekünk az arany díjat, aminek igazán örültünk, de számomra a legnagyobb elismerés az iskolai közönségdíj volt, ez volt a legjobb visszajelzés arra, hogy igen lányok ezt folytatni kéne.

A helyi Majálisra nagy nehezen bejutottunk és ott is pozitív visszajelzések jöttek felénk, de éreztem, hogy ha komolyan szeretném mindezt venni, akkor kell még valami más. Így telt el pár hónap és láttam a tévében, hogy reklámozzák a Megasztárt, jelentkeztem is rögtön, csak sajnos lekéstem a határidőt, majd vártam és jött a második és oda is jelentkeztem, de nem kapták meg a levelemet.

Elgondolkoztam azon, hogy lehet, hogy nekem mégsem énekelnem kéne, hanem valami más után nézni. Jött is az érettségi és ott álltam, hogy Jesszus mi lesz belőlem?? Mihez értek?? Oké szeretek énekelni, de....
Végül jelentkeztem fősulira kommunikáció szakra a Zsigmond Királyra Főiskolára, felvettek. Közben amíg ennek örültem nyáron ismét láttam, hogy lesz Megasztár, na gondoltam egy életem egy halálom most nem szabadulnak meg tőlem és vagy 600 ezer levelet és e-mailt küldtem be. Behívtak. Legnagyobb meglepetésemre egyre csak mentem át a rostákon és végül az elődöntőben kötöttem ki. Féltem, hogy mi lesz ezután, de megint csak legnagyobb meglepetésemre tovább jutottam. Hihetetlen volt mindez számomra. Sajnáltam, hogy hamar kiestem, de a rutintalanságom miatt ez várható volt. Mindenesetre nagyon sokat tanultam ott, főleg a nyári turné alatt és nagyon megszerettem a Baktai Anikót, aki rengeteget segített nekem a fellépések alatt.

A Megasztárban figyelt fel rám a mostani menedzserem, Neményi Ádám és a kedves felesége Kata. Egy éve kezdtünk el együtt dolgozni, nagyon hálás vagyok nekik, amiért a szárnyaik alá vettek. Számomra ők nem csak a munkatársaim, hanem annál sokkal többek, úgy érzem ez kölcsönös és bízom benne, hogy ez csak erősödni fog. Nagyon jól esett, hogy felkértek a 9 és fél randi c. romantikus film főcímdalának feléneklésére (Senki más), ez óriási bizalom volt Ádámék részéről felém. A filmben is szerepeltem a Salsa randiban a táncoktató táncpartnerét alakítottam. Minden szuper volt, csak a 36-os cipő okozott némi mosolyszünetet nálam, amikor felkerült a 38-as lábamra, de a forgatás jó hangulata mindezt hamar feledtette velem.

Aztán váratlanul jött egy felkérés egy duettre (Végtelen) Popper Péterrel. Meghallgattam a dalt és tetszett, majd kiderült, hogy bekerült a filmbe, így adott volt hogy felénekeljük. Mindkét dalhoz nagyszerű klipp készült, a Senki máshoz Galler Indián, míg a Végtelenhez Kaszás Géza neve fűződik. Közben kaptam más felkérést is. Az MTV1-en indult el egy gyermekvetélkedő, a Fel a cipővel c. műsor, aminek a főcímdalát is én énekelhetem. Szuper volt ott lenni az első adásban a Fel a cipővel c. dalt énekeltem el, a harmadik adásban pedig Senki más c. dalt. Jó volt látni, hogy milyen lelkesek a gyerekek. J Nagy örömmel szereztem tudomást arról, hogy a TV2-ben újonnan induló Popdaráló c. műsorban nagy érdeklődéssel vannak irántam. Felkértek, hogy én is csatlakozzak, ha időm és kedvem engedi a kitűnő énekesek és zenészek közé, boldogan vállaltam. Örültem, hogy gondoltak rám. Egyetlen szépséghibája volt az egésznek, hogy a csapat már vagy másfél hónapja próbált akkor, amikor bekerültem, emiatt adásonként csak 1 vagy 2 dallal szerepelek eleinte, de a későbbiekben többet leszek színpadon. Most jó sok feladat vár rám. Elmegyek énektanárhoz, a háttértáncosaimmal még többet gyakorolok, lemezt készítek és tanulok továbbra is a főiskolán, majd diplomát szerzek. Bízom benne, hogy ismert, de inkább elismert énekesnő válhat belőlem.Caramel
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
Caramel a második Megasztár győztese. 2005-ben megjelent első lemeze. Első slágere Szállok a dallal

Desperado
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
Betty, Zsolti és Zoy azaz a Desperado Debrecenből indulva hódította meg az országot Ismert slágereik: Csak egy perc, Szomorú alkalom, Gyere és álmodj

Emilio
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
Emilio első albumának kiadása után elnyerte Magyarországon az Év Felfedezettje díját, megnyerte az év legjobb koncertjének járó díját a Coca-Cola Beach House-on. T-mobile Kapcsolat koncerten Sting előtt lépett fel. A történet folytatódik..

Exotic
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
A zenekar életében igazi poptörténelmi pillanat volt a Trabant című dal rádióba kerülése. Ezt a dalt gyakorlatilag 1990-től a mai napig rotációban játszák és a mai tinédzserek számára is ismert sláger. Ez a lemez egy hónap alatt aranylemez lett, majd a következő évben az akkori egyedülálló díjkiosztón, a Pop Meccs Gálán szinte minden díjat elnyert.

Fiesta
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
Knapik Tamás az együttes zeneszerzője, hosszú ideig Puerto Rico-ban élt, ott ismerkedett meg a latinos dallamvilággal, sőt már előtte is egy karib-tengeri hajón játszott egy szalonzenekarban. Hazatérte után találkozott Csordás Tiborral, innen indul a Fiesta pályafutása.

Fresh
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
1996 novembererében Hauber Zsolt egy női popcsapatot hoz létre. Megalakul a Fresh együttes. Tagjai: Virág, Asmaret, Barbara

Gáspár Laci
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
A Megasztár egy férfi győztese... Megjelent dalai rendre a slágerlisták élére kerülnek.

Groovehouse
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
1997-ben alakult formáció kezdetben techno zenét játszó, később Judy csatlakozásával dancefloor zenei irányzat vezető előadója lett.

Irigy Hónaljmirigy
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
1993-ban alakult pop-rock paródia együttes. Magyar pop- és rocksztárok népszerű dalaikat dolgozzák fel, humoros, irónikus formában. Első 1994-ben kiadott lemezük óriási sikere után 1996-ban kiadták: A csillagok háborognak című lemezüket.

LL Junior
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
A Fekete vonatból kivált szólista az rnb, hip-hop és soul műfaját honosítva készítette el lemezét.

Lola
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
Lola néven 2005 márciusában az Euróvíziós dalfesztivál hazai döntőjének legfiatalabb versenyzőjeként debütált Szerelem című dalával. A dal zeneszerzője, későbbi zenei producere Rakonczai Viktor volt, szövegét pedig Valla Attila írta. Lola a versenyen ötödik helyezést ért el, a tévénézők nagy szimpátiáját élvezve.

Nox

Palcsó Tomi
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
A visszafogott, szerény fiú, a Megasztár produkció egyik legfényesebb csillaga, a második Megasztár széria "ezüstérmese".

Tóth Gabi
Tóth Gabriella - a rock angyala. Egy alig tizenhét éves, vagány, kedves, okos lány, akinek talán a legkönnyebb - de egyben a legnehezebb - dolga volt a Megasztárban.

United
1999-ben az akkor még Acid Company néven koncertező zenekar (Pély Barnabás, Romhányi Áron, Kolta Gergely és Vadász Péter) Orbán Tamás produceri és szövegírói közreműködésével elkészítette első lemezét United néven.

Zsédenyi Adrienn
A Cotton Club Singers-ből kivált énekesnő szólóban elért sikerei Emerton-díj, Új Korosztály Művészeti-díj, Otto-díj mellett, a közönség szeretetét is gyorsan megszerezte.

Széles Iza
Biográfia

Ez One
Bemutatkozó daluk a Pókerarc címet viseli. Zeneileg és szövegileg is egy nagyon színvonalas, igazi slágergyanús nótáról van szó, amelyből külön figyelemre méltó a gitárszóló. Roland hangja remekül illik a stílushoz és a szövegvilághoz is. Arról meg inkább ne is beszéljük, hogy mennyire aktuális az a téma, amelyet a versben feszegetnek.

Barbee

Ivan, Retroshow az ex Hip Hop Boyz tagokkal, Kamikaze, Inflagranti, Ricky, Kefír, Inti és a Pura Vida, Kerozin, Kozmix, Kozsó és az Ámokfutók, Krisz Rudi, Ladánybene 27, Lados Zsuzsi, Marót Viki és a Nova Kultúr, Mester Tamás, Mujahid Zoli, Neotones, Pál Tamás, Animal Cannibals, Pflum Orsi, Auth Csilla, R-Port, Baby Gabi, Re-tech, Back II Black, Romantic, Bartók Eszter, Rony, Bery, Roy & Ádám, Best Of Danubius, Sub Bass Monster, Betty Love, Supernem, Bikini, Szabó Leslie, Bon-Bon, Szekeres Adrienn, Club 54, Tóth Vera, Cool Garden, Unique, Crystal, V-Tech, Dopeman, Sunny, Gaabriel, Igni, Gál Csaba Boogie, Bálint Ádám, Gino, Galambos Dorina, Segio Santos, Ganxsta Zolee


Széles Iza (Biográfia) (Pop-koncert)!

Nosztalgia

Balázs Fecó, Demjén Ferenc, Edda, Fenyő Miklós, Komár László, Korda György és Balázs Klári, Kovács Kati, Republic, Szikora Róbert és az R-GO, KFT, Első Emelet

A 70-es, 80-as, 90-es évek retro zenei stílusa népszerű művészek előadásában.

Gyerek

100 Folk Celsius, Csepregi Éva, Eszményi Viktória és Heilig Gábor, Judit és a Zenemanók, Kincses Színház, Mikola Péter, Szandi, Csicsi

Zene, színház, interaktív foglalkozás, minden mennyiségben. Gyerekműsorok, kézműves foglalkozások, kiegészítő programok.

Humorista előadók

Badár Sándor, Bagi-Nacsa duó, Bajor Imre, Fábry Sándor, Forgács Gábor, Ihos József, Maksa Zoltán, Somogyi András, Szőke András ( Szőke Kapitány)

Minden, ami vicces, poénos és humoros, vidámság, móka, kacagás egy helyen. Magyar humorista előadók műsorai.

Mulatós

3+2, Aradszky László, Fekete Pákó, Lagzi Lajcsi, Matyi és a hegedűs, Mc Hawer & Tekknő, Bangó Margit, Románcok (Jolly és a Románcok)

Az idő múlásával a mulatós zene is átalakult, de a hangulata ugyanaz maradt. Tradicionális és modern mulatós előadók fellépései playback, fél-playback illetve élő koncert verzióban.

D.J-k

Bárány-Jován, DJ Sterbinszky, DJ Szeifert, Erős VS Spigiboy, Náksi-Brunner, Niki Belucci, Peat Junior és Fernando

Hazai és külföldi lemezlovasok, Dj-k közvetítése klubok, discok vagy akár zártkörű rendezvények részére.

Exclusive műsorok

Bergendy Tánczenekar, Botafogo Táncegyüttes, Cotton Club Singers, David Merlini, Four Fathers, Horgas Eszter, Old Boys, Princess, Szekeres Adrienn, Szentpéteri Csilla, Tűzmadarak

Ha valamilyen különlegességre, a megszokottaktól eltérőre vágyik nálunk megtalálja. Legyen szó akár egy vonós négyesről, coctail show-ról, vagy valamilyen látványos produkcióról.

Felfújható játékok

Akadálypálya, Élő csocsó, Óriáscsúszda, Sumó birkózó, Vizifoci

Nem csak a gyermekek örömét szolgálhatják megrendelhető felfújható játékaink. Sok nevetés forrása lehet egy szabadtéri céges rendezvényen, a vízi foci pálya, vagy egy csapatépítő tréning alkalmával a felfújható akadálypályán botladozó cégvezetők látványa.

Folk műsorok

Afro Magic Band, Caribeat, Latin Combo, Los Andinos, Mascarades, Varnyú Country

Afrikától Írországig, a görög zenétől a cigányzenéig, nálunk mindent megtalál, bármilyen nemzetiségi műsorra is van szüksége.

Joyride+

Hangtechnika, Fénytechnika, Színpadépítés, Tűzijáték, Rendezvénysátor bérlés, Mobil wc kölcsönzés

Egy rendezvény lebonyolításához szükséges technikai háttér biztosításában is állunk rendelkezésére.

Műsorvezetők

Bálint Antónia, Csisztu Zsuzsa, Csonka András, Détár Enikő, Geszler Dorottya, Pokrivtsák Mónika

Rendezvénye lebonyolításához szüksége van egy profi műsorvezetőre, vagy egy ismert személyre? Gondolja ki, kire van szüksége, és rendelje meg tőlünk!

Szórakoztató eszközök

Karaoke, Lökd meg a kecskét, Mászófal, Rodeó bika, Vidámpark

Legyen szó karaoke berendezésről, habgépről, Lökd meg a kecskét játékról, vagy Rodeó-bikáról, a Joyride számára semmi sem jelent problémát!

Underground

Anima Sound System, Belga, Emil Rulez, Heaven Street Seven, Neo, Quimby, Kistehén Tánczenekar

Ha nem csak a megszokott hangzásra, nem csak a slágerekre, hanem valami másra, valami újra, frissebbre, netán valamilyen rétegműfajra van szüksége, jó helyen jár.

Joyride Koncert, Tel.:+36-1-2776017, +36-20-9329248
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Műsorszervezés