Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

Pop-koncert / Kerozin / Biográfia

Kerozin
Ki a góré? - teszi fel a kérdést A Kerozin a tőlük megszokott vad, ámde poénos módon az új lemez címadó dalában. Mosquito és Axel több mint fél évig tökéletesítették a dalokat a stúdióban.
"Nem is kaphattam volna szebb ajándékot. A lemez november 30.-án jelent meg, pont a szülinapomon!" - mondta Axel az együttes frontembere.
A második album megjelenése óta eltelt két év nem telt zökkenőmentesen. A csapat pályafutása folyamatosan felfelé ível, de két aranylemez után a sikertörténetbe közbeszólt egy súlyos autóbaleset és egy hosszan tartó jogi vita az ex-producerrel. "Túl vagyunk rajta. Nem volt könnyű de megedződtünk és sokkal nagyobb energiával dolgozunk tovább."
Az örökké vidám duó jókedvét semmi sem veheti el. Olyannyira hogy új albumukon felülmúlják önmagukat. A dalok kiforrottabbak és őrültebbek, mint valaha.
A Nelly az elefánt, "lába közt a dzsungel" az első dal amire videóklip készült a lemezről. "Mivel ez a nóta elsőként a Toy Dolls nevű punkcsapat által vált ismertté, így úgy döntöttünk a legstílusosabb ha valódi '80-as évek beli punkoknak álcázzuk magunkat. Kölcsönkértünk pár parókát a Mirigyéktől, levonultunk a próbaterembe és beöltöztünk. Szörnyen néztünk ki a hatalmas tarkabarka tarajakkal, de közel félórán át tartó röhögőgörcs után már újra tudtunk beszélni és a húrok közé csaptunk. A dal a Kerozin előadásában új értelmet nyert. Nem a cirkuszi elefántról énekelünk aki megszökött a cirkuszból, hanem Nelly néniről, az osztályfőnökről aki elől mi menekülünk miután észrevette hogy meglestük öltözés közben és pongyolában utánunk iramodott.
Megtörtént eset alapján készült mint szinte az összes dalunk. A "Kakakairó" című nóta például arról szól hogy egy Egyimtomi nyaralás során milyen anyagcserezavarokkal kellett megküzdenünk.
Nagy kedvencünk az albumról a mindenki által jól ismert spanyol népdal a "Guantanamera", és persze a címadódal a "Ki a góré?", ami teljesen szokatlan stílus a Kerozintól. A dalt az ihlette hogy átugrottunk Ausztriába Rammstein koncertre ahol az előzenekar a Clawfinger volt. Akkora hatással volt ránk a buli, hogy azonnal kreáltunk egy kőkemény rockdalt ennek szellemében.
Az új album nagyon színes lett. Többféle műfajban is kipróbáltuk magunkat. Ötvöztük a rockzenei elemeket a modern techno alapokkal. A számok dallamosabbak, ezáltal jobban énekelhetőek lettek. Nem akarunk súlyos mondanivalókat, csak jól akarjuk érezni magunkat és azt szeretnénk ha a közönség is így érezné mikor minket hallgat. Eltökélt szándékunk rávezetni az embereket arra hogy a rossz dolgokat is próbálják meg viccesen felfogni. Nagyon sok jó dolog történt velünk az elmúlt három évben amit a közönségnek köszönhetünk és nagyon sok rossz is amiről mások tehetnek. Ezekből tanultunk és még erősebbek lettünk. Végre a saját a stúdiónkban, nyugodtan barátok közt tudtunk dolgozni. Nagyon élveztük a lemezkészítést és elégedettek vagyunk. A melóba pedig annyira belejöttünk hogy ki sem fogyunk az ötletekből. Pihenőt sem hagytunk magunknak és már elkezdtük a következő album előkészítését amit jövő őszre tervezünk."

Caramel, Desperado, Emilio, Exotic, Fiesta, Fresh, Gáspár Laci, Groovehouse, Irigy Hónaljmirigy, LL Junior, Lola, Nox, Palcsó Tomi, Tóth Gabi, United, Zsédenyi Adrienn, Széles Iza, Ez One, Barbee

Tóth Vera, Club 54, Unique, Cool Garden, V-Tech, Crystal, Sunny, Dopeman, Igni, Gaabriel, Bálint Ádám, Gál Csaba Boogie, Gino, Galambos Dorina, Segio Santos, Ganxsta Zolee, Ivan, Retroshow az ex Hip Hop Boyz tagokkal, Kamikaze, Inflagranti, Ricky, Kefír, Inti és a Pura Vida, Kerozin, Kozmix, Kozsó és az Ámokfutók, Krisz Rudi, Ladánybene 27, Lados Zsuzsi, Marót Viki és a Nova Kultúr, Mester Tamás, Mujahid Zoli, Neotones, Pál Tamás, Pflum Orsi, Animal Cannibals, R-Port, Auth Csilla, Re-tech, Baby Gabi, Romantic, Back II Black, Rony, Bartók Eszter, Roy & Ádám, Bery, Sub Bass Monster, Best Of Danubius, Supernem, Betty Love, Szabó Leslie, Bikini, Szekeres Adrienn, Bon-Bon


Kerozin (Biográfia) (Pop-koncert)!

Nosztalgia

Balázs Fecó, Demjén Ferenc, Edda, Fenyő Miklós, Komár László, Korda György és Balázs Klári, Kovács Kati, Republic, Szikora Róbert és az R-GO, KFT, Első Emelet

A 70-es, 80-as, 90-es évek retro zenei stílusa népszerű művészek előadásában.

Gyerek

100 Folk Celsius, Csepregi Éva, Eszményi Viktória és Heilig Gábor, Judit és a Zenemanók, Kincses Színház, Mikola Péter, Szandi, Csicsi

Zene, színház, interaktív foglalkozás, minden mennyiségben. Gyerekműsorok, kézműves foglalkozások, kiegészítő programok.

Humorista előadók

Badár Sándor, Bagi-Nacsa duó, Bajor Imre, Fábry Sándor, Forgács Gábor, Ihos József, Maksa Zoltán, Somogyi András, Szőke András ( Szőke Kapitány)

Minden, ami vicces, poénos és humoros, vidámság, móka, kacagás egy helyen. Magyar humorista előadók műsorai.

Mulatós

3+2, Aradszky László, Fekete Pákó, Lagzi Lajcsi, Matyi és a hegedűs, Mc Hawer & Tekknő, Bangó Margit, Románcok (Jolly és a Románcok)

Az idő múlásával a mulatós zene is átalakult, de a hangulata ugyanaz maradt. Tradicionális és modern mulatós előadók fellépései playback, fél-playback illetve élő koncert verzióban.

D.J-k

Bárány-Jován, DJ Sterbinszky, DJ Szeifert, Erős VS Spigiboy, Náksi-Brunner, Niki Belucci, Peat Junior és Fernando

Hazai és külföldi lemezlovasok, Dj-k közvetítése klubok, discok vagy akár zártkörű rendezvények részére.

Exclusive műsorok

Bergendy Tánczenekar, Botafogo Táncegyüttes, Cotton Club Singers, David Merlini, Four Fathers, Horgas Eszter, Old Boys, Princess, Szekeres Adrienn, Szentpéteri Csilla, Tűzmadarak

Ha valamilyen különlegességre, a megszokottaktól eltérőre vágyik nálunk megtalálja. Legyen szó akár egy vonós négyesről, coctail show-ról, vagy valamilyen látványos produkcióról.

Felfújható játékok

Akadálypálya, Élő csocsó, Óriáscsúszda, Sumó birkózó, Vizifoci

Nem csak a gyermekek örömét szolgálhatják megrendelhető felfújható játékaink. Sok nevetés forrása lehet egy szabadtéri céges rendezvényen, a vízi foci pálya, vagy egy csapatépítő tréning alkalmával a felfújható akadálypályán botladozó cégvezetők látványa.

Folk műsorok

Afro Magic Band, Caribeat, Latin Combo, Los Andinos, Mascarades, Varnyú Country

Afrikától Írországig, a görög zenétől a cigányzenéig, nálunk mindent megtalál, bármilyen nemzetiségi műsorra is van szüksége.

Joyride+

Hangtechnika, Fénytechnika, Színpadépítés, Tűzijáték, Rendezvénysátor bérlés, Mobil wc kölcsönzés

Egy rendezvény lebonyolításához szükséges technikai háttér biztosításában is állunk rendelkezésére.

Műsorvezetők

Bálint Antónia, Csisztu Zsuzsa, Csonka András, Détár Enikő, Geszler Dorottya, Pokrivtsák Mónika

Rendezvénye lebonyolításához szüksége van egy profi műsorvezetőre, vagy egy ismert személyre? Gondolja ki, kire van szüksége, és rendelje meg tőlünk!

Szórakoztató eszközök

Karaoke, Lökd meg a kecskét, Mászófal, Rodeó bika, Vidámpark

Legyen szó karaoke berendezésről, habgépről, Lökd meg a kecskét játékról, vagy Rodeó-bikáról, a Joyride számára semmi sem jelent problémát!

Underground

Anima Sound System, Belga, Emil Rulez, Heaven Street Seven, Neo, Quimby, Kistehén Tánczenekar

Ha nem csak a megszokott hangzásra, nem csak a slágerekre, hanem valami másra, valami újra, frissebbre, netán valamilyen rétegműfajra van szüksége, jó helyen jár.

Joyride Koncert, Tel.:+36-1-2776017, +36-20-9329248
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Műsorszervezés