Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

Pop-koncert / Animal Cannibals / Biográfia

Animal Cannibals
Alakulás: a banda 1989-ben alakult, akkoriban még hárman voltunk és először csak mikszelgetéssel foglalkoztunk. 1990. januárjában született meg az első rap-dal (egy Yozsefvárosi Klub indulója). D.J.UBY (a harmadik tag) sajnos 1991. végén kivált az együttesből, így csak mi ketten maradtunk.

Álmok-rémálmok: amikor elkezdtünk zenélni, mindig azt szerettük volna, hogy elsők legyünk a Billboard-on. Ma már nincsenek ekkora álmaink (megelégszünk azzal, ha mi vagyunk mindenki kedvencei). Ami pedig a rémálmokat illeti, van egy közös rémálmunk: egy turkálóban leértékelve árulják a lemezünket.

Barátnők: : Ricsipí-nek felesége van 2004. októberétől, Qka MC-nek pedig barátnője. Cenzúra: a zenekar senkinek sem hagy beleszólást a dalok szövegeibe és ez a fajta "önfejűség" a színpadon is működik. Vagyis mindig azt csináljuk, amit mi akarunk. Mivel a kivétel erősíti a szabályt, egy példa mégiscsak van a cenzúrára. A második lemezünkre készült egy dal "Kapd be a faxom" címmel, amelyet a szigorú lemezkiadó nem tartott rádióbarátnak, ezért a dalt több helyen is át kellett írni, így végül az "Edd meg a telefonom" címet kapta. Terveink között szerepel, hogy az eredeti verziót is egyszer megmutatjuk, reméljük nem kell sokat várnotok.

Család: Bár saját lakásban lakunk az új évezredtől, de sokat köszönhetünk szüleinknek, még akkor is, ha a zenélés elején az együttes helyett inkább a tanulásra bíztattak.

Demó kazetták: mint minden kezdő együttes, mi is először demókazettákat készítettünk, és azt próbáltuk terjeszteni először ismerőseink, később a rapperek körében. 1990-ben jelentettük meg az első ilyen kazettát, és innen kezdve minden évben megleptük a magyar rap-re éhes fiatalokat egy hatvan perces alkotással. 1995-ben öt demókazettával plusz egy Best of 1990-92.-vel és egy kizárólag lemezlovasoknak készült "kettő-dalos kis-kazettával" állítottunk be Deseő Balázshoz. Ellentétben velünk, neki - sajátunkhoz képest - tökéletesen felszerelt stúdiója volt, ahol kettő majdnem lemezminőségű, négyszámos demókazettát rögzítettünk. Erre a demóra harapott rá a Warner-Magneoton, majd rövid megbeszélés után 1995. tavaszán megjelent első kislemezünk a Takarítónő. Egy napunk: sokan azt gondolják, hogy mi egész nap lógatjuk a lábunkat, és csak pénteken meg szombaton este járunk fellépni.

Ez pedig (sajnos?) nem így van. A zenekar önmenedzselésű, vagyis az összes egyéb tenni való (image kialakítás, szponzorokkal való tárgyalás, nagyobb fellépések megszervezése, tévés-rádiós riportok leszervezése, új dalok megírása, a hozzánk érkező levelekre történő válaszadás, lemezborító-, plakát tervezés, stb.) is a mi vállunkat nyomja. Ami pedig a fellépéseket illeti, többször volt már úgy, hogy a hét minden napján színpadra kerültünk. Gyakran több száz kilométert utazunk, ezzel is rengeteg idő megy el. Száz szónak is egy a vége: nem unatkozunk és gyakran kedvenc időtöltésünk az alvás.

Étel amit bárhol, bármikor, bármilyen mennyiségben elfogyasztunk: ez a palacsinta. Qka a fahéjasat és a hawaii-i ízesítésűt komálja Ricsipí pedig a "Nagymamibaracklekvárjával" töltöttet és a sonkás-sajtost részesíti előnyben. Egy időben elterjedt rólunk, 40 palacsintáért járunk fellépni. - Ez így is volt! Kábé másfél hónapig jártuk az ország iskoláit, volt hogy egy nap közel 1000 palacsintát láttunk. Úgy döntöttünk, hogy nem akarjuk megunni kedvenc kajánkat, így hát leálltunk ezzel az akciónkkal.

Fila Rap Jam: ahogy az országot jártuk, rengeteg rapbandával találkoztunk, akik arra kértek minket, hogy segítsünk nekik. Mi ezt meg is próbáltuk, de sajnos mindenkivel külön-külön foglalkozni nagyon nehéz, ráadásul gyakran nekünk se időnk, se energiánk nem volt arra, hogy komolyan beleássuk magunkat a zenekarok alkotásaiba. Kitaláltuk hát, hogy összehozunk egy olyan versenyt, ahol mindenki megmutathatja magát, sőt megpróbáltunk értékes nyereményeket is összeszedni a legjobbaknak. Ilyenkor az időnk nagy részében erre az eseményre koncentrálunk és arra törekedünk, hogy a Rap Jam-et tökéletesen megszervezzük. Az elsődleges cél az, hogy egy nagy bulin teret adjunk a magyarországi rapegyütteseknek, rappereknek. 1996. december 29-én volt az első Fila Rap Jam és a nagy sikerre való tekintettel, ezentúl minden évben ugyanezen a napon (tehát december 29-én) rendeztük meg az év legnagyobb rap-buliját.

Bár, 2000 október 20.-án lezártunk és elbúcsúztunk a Fila Rap Jam-től, nem hagytuk abba a tehetségkutatást, így ha alkotsz valamit, bátran küldd el nekünk, ha érdekel a véleményünk.


Caramel
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
Caramel a második Megasztár győztese. 2005-ben megjelent első lemeze. Első slágere Szállok a dallal

Desperado
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
Betty, Zsolti és Zoy azaz a Desperado Debrecenből indulva hódította meg az országot Ismert slágereik: Csak egy perc, Szomorú alkalom, Gyere és álmodj

Emilio
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
Emilio első albumának kiadása után elnyerte Magyarországon az Év Felfedezettje díját, megnyerte az év legjobb koncertjének járó díját a Coca-Cola Beach House-on. T-mobile Kapcsolat koncerten Sting előtt lépett fel. A történet folytatódik..

Exotic
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
A zenekar életében igazi poptörténelmi pillanat volt a Trabant című dal rádióba kerülése. Ezt a dalt gyakorlatilag 1990-től a mai napig rotációban játszák és a mai tinédzserek számára is ismert sláger. Ez a lemez egy hónap alatt aranylemez lett, majd a következő évben az akkori egyedülálló díjkiosztón, a Pop Meccs Gálán szinte minden díjat elnyert.

Fiesta
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
Knapik Tamás az együttes zeneszerzője, hosszú ideig Puerto Rico-ban élt, ott ismerkedett meg a latinos dallamvilággal, sőt már előtte is egy karib-tengeri hajón játszott egy szalonzenekarban. Hazatérte után találkozott Csordás Tiborral, innen indul a Fiesta pályafutása.

Fresh
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
1996 novembererében Hauber Zsolt egy női popcsapatot hoz létre. Megalakul a Fresh együttes. Tagjai: Virág, Asmaret, Barbara

Gáspár Laci
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
A Megasztár egy férfi győztese... Megjelent dalai rendre a slágerlisták élére kerülnek.

Groovehouse
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
1997-ben alakult formáció kezdetben techno zenét játszó, később Judy csatlakozásával dancefloor zenei irányzat vezető előadója lett.

Irigy Hónaljmirigy
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
1993-ban alakult pop-rock paródia együttes. Magyar pop- és rocksztárok népszerű dalaikat dolgozzák fel, humoros, irónikus formában. Első 1994-ben kiadott lemezük óriási sikere után 1996-ban kiadták: A csillagok háborognak című lemezüket.

LL Junior
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
A Fekete vonatból kivált szólista az rnb, hip-hop és soul műfaját honosítva készítette el lemezét.

Lola
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
Lola néven 2005 márciusában az Euróvíziós dalfesztivál hazai döntőjének legfiatalabb versenyzőjeként debütált Szerelem című dalával. A dal zeneszerzője, későbbi zenei producere Rakonczai Viktor volt, szövegét pedig Valla Attila írta. Lola a versenyen ötödik helyezést ért el, a tévénézők nagy szimpátiáját élvezve.

Nox

Palcsó Tomi
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
A visszafogott, szerény fiú, a Megasztár produkció egyik legfényesebb csillaga, a második Megasztár széria "ezüstérmese".

Tóth Gabi
Tóth Gabriella - a rock angyala. Egy alig tizenhét éves, vagány, kedves, okos lány, akinek talán a legkönnyebb - de egyben a legnehezebb - dolga volt a Megasztárban.

United
1999-ben az akkor még Acid Company néven koncertező zenekar (Pély Barnabás, Romhányi Áron, Kolta Gergely és Vadász Péter) Orbán Tamás produceri és szövegírói közreműködésével elkészítette első lemezét United néven.

Zsédenyi Adrienn
A Cotton Club Singers-ből kivált énekesnő szólóban elért sikerei Emerton-díj, Új Korosztály Művészeti-díj, Otto-díj mellett, a közönség szeretetét is gyorsan megszerezte.

Széles Iza
Biográfia

Ez One
Bemutatkozó daluk a Pókerarc címet viseli. Zeneileg és szövegileg is egy nagyon színvonalas, igazi slágergyanús nótáról van szó, amelyből külön figyelemre méltó a gitárszóló. Roland hangja remekül illik a stílushoz és a szövegvilághoz is. Arról meg inkább ne is beszéljük, hogy mennyire aktuális az a téma, amelyet a versben feszegetnek.

Barbee

Tóth Vera, Club 54, Unique, Cool Garden, V-Tech, Crystal, Sunny, Dopeman, Igni, Gaabriel, Bálint Ádám, Gál Csaba Boogie, Gino, Galambos Dorina, Segio Santos, Ganxsta Zolee, Ivan, Retroshow az ex Hip Hop Boyz tagokkal, Kamikaze, Inflagranti, Ricky, Kefír, Inti és a Pura Vida, Kerozin, Kozmix, Kozsó és az Ámokfutók, Krisz Rudi, Ladánybene 27, Lados Zsuzsi, Marót Viki és a Nova Kultúr, Mester Tamás, Mujahid Zoli, Neotones, Pál Tamás, Pflum Orsi, Animal Cannibals, R-Port, Auth Csilla, Re-tech, Baby Gabi, Romantic, Back II Black, Rony, Bartók Eszter, Roy & Ádám, Bery, Sub Bass Monster, Best Of Danubius, Supernem, Betty Love, Szabó Leslie, Bikini, Szekeres Adrienn, Bon-Bon


Animal Cannibals (Biográfia) (Pop-koncert)!

Nosztalgia

Balázs Fecó, Demjén Ferenc, Edda, Fenyő Miklós, Komár László, Korda György és Balázs Klári, Kovács Kati, Republic, Szikora Róbert és az R-GO, KFT, Első Emelet

A 70-es, 80-as, 90-es évek retro zenei stílusa népszerű művészek előadásában.

Gyerek

100 Folk Celsius, Csepregi Éva, Eszményi Viktória és Heilig Gábor, Judit és a Zenemanók, Kincses Színház, Mikola Péter, Szandi, Csicsi

Zene, színház, interaktív foglalkozás, minden mennyiségben. Gyerekműsorok, kézműves foglalkozások, kiegészítő programok.

Humorista előadók

Badár Sándor, Bagi-Nacsa duó, Bajor Imre, Fábry Sándor, Forgács Gábor, Ihos József, Maksa Zoltán, Somogyi András, Szőke András ( Szőke Kapitány)

Minden, ami vicces, poénos és humoros, vidámság, móka, kacagás egy helyen. Magyar humorista előadók műsorai.

Mulatós

3+2, Aradszky László, Fekete Pákó, Lagzi Lajcsi, Matyi és a hegedűs, Mc Hawer & Tekknő, Bangó Margit, Románcok (Jolly és a Románcok)

Az idő múlásával a mulatós zene is átalakult, de a hangulata ugyanaz maradt. Tradicionális és modern mulatós előadók fellépései playback, fél-playback illetve élő koncert verzióban.

D.J-k

Bárány-Jován, DJ Sterbinszky, DJ Szeifert, Erős VS Spigiboy, Náksi-Brunner, Niki Belucci, Peat Junior és Fernando

Hazai és külföldi lemezlovasok, Dj-k közvetítése klubok, discok vagy akár zártkörű rendezvények részére.

Exclusive műsorok

Bergendy Tánczenekar, Botafogo Táncegyüttes, Cotton Club Singers, David Merlini, Four Fathers, Horgas Eszter, Old Boys, Princess, Szekeres Adrienn, Szentpéteri Csilla, Tűzmadarak

Ha valamilyen különlegességre, a megszokottaktól eltérőre vágyik nálunk megtalálja. Legyen szó akár egy vonós négyesről, coctail show-ról, vagy valamilyen látványos produkcióról.

Felfújható játékok

Akadálypálya, Élő csocsó, Óriáscsúszda, Sumó birkózó, Vizifoci

Nem csak a gyermekek örömét szolgálhatják megrendelhető felfújható játékaink. Sok nevetés forrása lehet egy szabadtéri céges rendezvényen, a vízi foci pálya, vagy egy csapatépítő tréning alkalmával a felfújható akadálypályán botladozó cégvezetők látványa.

Folk műsorok

Afro Magic Band, Caribeat, Latin Combo, Los Andinos, Mascarades, Varnyú Country

Afrikától Írországig, a görög zenétől a cigányzenéig, nálunk mindent megtalál, bármilyen nemzetiségi műsorra is van szüksége.

Joyride+

Hangtechnika, Fénytechnika, Színpadépítés, Tűzijáték, Rendezvénysátor bérlés, Mobil wc kölcsönzés

Egy rendezvény lebonyolításához szükséges technikai háttér biztosításában is állunk rendelkezésére.

Műsorvezetők

Bálint Antónia, Csisztu Zsuzsa, Csonka András, Détár Enikő, Geszler Dorottya, Pokrivtsák Mónika

Rendezvénye lebonyolításához szüksége van egy profi műsorvezetőre, vagy egy ismert személyre? Gondolja ki, kire van szüksége, és rendelje meg tőlünk!

Szórakoztató eszközök

Karaoke, Lökd meg a kecskét, Mászófal, Rodeó bika, Vidámpark

Legyen szó karaoke berendezésről, habgépről, Lökd meg a kecskét játékról, vagy Rodeó-bikáról, a Joyride számára semmi sem jelent problémát!

Underground

Anima Sound System, Belga, Emil Rulez, Heaven Street Seven, Neo, Quimby, Kistehén Tánczenekar

Ha nem csak a megszokott hangzásra, nem csak a slágerekre, hanem valami másra, valami újra, frissebbre, netán valamilyen rétegműfajra van szüksége, jó helyen jár.

Joyride Koncert, Tel.:+36-1-2776017, +36-20-9329248
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Műsorszervezés