Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

Exclusive műsorok / Old Boys

Old Boys
Információk, adatok
(Old Boys :
Exclusive műsorok - Műsorszervezés)

Kiadványok, tájékoztató

Ajánlatkérés: Old Boys

Kérem pipálja ki ezt a mezőt.
Kérem ezt a mezőt NE pipálja ki.


Rövid ismertető
Bergendy Tánczenekar
A Bergendy fivéreket remélhetőleg mindenki ismerni. A hetvenes években olyan dalokkal arattak, mint a "Jöjj vissza vándor" vagy az "Iskolatáska". 1982-ben megváltozott felállásban és stílussal jelentkeztek, amire nevükből is következtetni lehet: Bergendy Szalonzenekar.

Botafogo Táncegyüttes
A Táncegyüttes fő profilja a latin táncok és ezeknek a versenyformája. Az 1993-ban megrendezett "Ki mit tud?"-on aratták műsorukkal első sikerüket. Az együttes tagjai technikailag képzett táncosok, számtalan országos- és magyar bajnoki címmel rendelkeznek.

Cotton Club Singers
A Cotton Club Singers első nagyszabású koncertjét 1997-ben adta. Lassan tíz éve már ennek, s pályája azóta egyre feljebb ível. Ma is számos budapesti és vidéki klubokban koncertezik, állandó fellépéseket kap különböző fesztiválokra. Jelenleg a legújabb lemezzel, az Abba Jazz-el járja az országot a négy énekes.

David Merlini
David Merlini az a magyar - és igen fiatal - szabadulóművész és illúzionista, akinek minden produkciója igazi istenkísértés. Lépett már színre jégbe zár emberként, keresztre feszítve és piranhákkal teli üvegtartályba zárva is. Mutatványaival a képtelenséget célozza meg.

Four Fathers
Repertoárjukon a 20-as - 30-as évek amerikai zenéje, az ún. "Barbershop Style", világslágerek, magyar slágerek feldolgozásai, spirituálék szerepelnek. Hangulatos, humorral fűszerezett műsorukkal minden korosztálynak önfeledt szórakozást nyújtanak. Fogadások, bálok, protokollrendezvények kitűnő színfoltjai.

Horgas Eszter
A fiatal fuvolaművésznő klasszikus zenei hangversenyek mellett hoszzú idő óta törekszik különleges produkciók megvalósítására. Így láthattuk Őt a színház világában, és átütő sikereket ér el a jazz területén, a "cross-over" műfajában.

Old Boys
Az Öregfiúk csapata több mint 25 éve szórakoztatja a közönséget. Annak ellenére, hogy kedvtelésből kezdtek együtt zenélni, ennyi idő után is emberek ezrei kíváncsiak előadásaikra.

Princess
A hegedű hercegnői 2001 nyara óta szédületes karriert futottak be. Modern hangszerelésű klasszikus zenéjük megtalálja az utat öreg és fiatal szívéhez egyaránt, elkápráztatva a közönséget valamennyi kontinensen.

Szekeres Adrienn
A könnyűzenei élet élvonalában eltöltött 6 év után 2002 őszén elvonult a nyilvánosság elől. 2005-ben ő lett az Arany Európa Művész díj nyertese az előadóművészi kategóriában, újra lemezszerződést kapott és elkerülhetetlenül tért vissza a hazai könnyűzenébe.

Szentpéteri Csilla
Bármilyen zongoraszót felülmúló játékával hidat képez komoly- és könnyűzene között. Zenéje magával sodró, épp oly hiteles mint Ő maga.

Tűzmadarak
Együttesük az elmúlt 5 évben már több, mint ezer TŰZ-SHOW produkciót mutatott be a különféle rendezvényekhez alkalmazkodóan. Repertoárjukon szerepel akrobatikus tűztánc, tűzfújás, tűznyelés, tüzes bot, tüzes meteor, tüzes hosszúbot stb. Előadásaikat az egzotikus élőzenés kíséret teszi felejthetetlenné.

Cakó Ferenc, Edvin Marton, Fourtissimo, Grácia, Havasi Balázs, Illényi Katica, Kegye János, Kovács Timi, Lajsz András, Madarak, Mága Zoltán és az Angyalok, Mystic, Rippel Brothers, St Martin, Kozma Orsi, Norbi


Old Boys (Exclusive műsorok)!

Pop-koncert

Caramel, Desperado, Emilio, Exotic, Fiesta, Fresh, Gáspár Laci, Groovehouse, Irigy Hónaljmirigy, LL Junior, Lola, Nox, Palcsó Tomi, Tóth Gabi, United, Zsédenyi Adrienn, Széles Iza, Ez One, Barbee

Playback fél-playback fellépések, élő koncertek, sztárelőadók pop-rock kategóriában, napjaink sztárjai.

Nosztalgia

Balázs Fecó, Demjén Ferenc, Edda, Fenyő Miklós, Komár László, Korda György és Balázs Klári, Kovács Kati, Republic, Szikora Róbert és az R-GO, KFT, Első Emelet

A 70-es, 80-as, 90-es évek retro zenei stílusa népszerű művészek előadásában.

Gyerek

100 Folk Celsius, Csepregi Éva, Eszményi Viktória és Heilig Gábor, Judit és a Zenemanók, Kincses Színház, Mikola Péter, Szandi, Csicsi

Zene, színház, interaktív foglalkozás, minden mennyiségben. Gyerekműsorok, kézműves foglalkozások, kiegészítő programok.

Mulatós

3+2, Aradszky László, Fekete Pákó, Lagzi Lajcsi, Matyi és a hegedűs, Mc Hawer & Tekknő, Bangó Margit, Románcok (Jolly és a Románcok)

Az idő múlásával a mulatós zene is átalakult, de a hangulata ugyanaz maradt. Tradicionális és modern mulatós előadók fellépései playback, fél-playback illetve élő koncert verzióban.

Humorista előadók

Badár Sándor, Bagi-Nacsa duó, Bajor Imre, Fábry Sándor, Forgács Gábor, Ihos József, Maksa Zoltán, Somogyi András, Szőke András ( Szőke Kapitány)

Minden, ami vicces, poénos és humoros, vidámság, móka, kacagás egy helyen. Magyar humorista előadók műsorai.

D.J-k

Bárány-Jován, DJ Sterbinszky, DJ Szeifert, Erős VS Spigiboy, Náksi-Brunner, Niki Belucci, Peat Junior és Fernando

Hazai és külföldi lemezlovasok, Dj-k közvetítése klubok, discok vagy akár zártkörű rendezvények részére.

Felfújható játékok

Akadálypálya, Élő csocsó, Óriáscsúszda, Sumó birkózó, Vizifoci

Nem csak a gyermekek örömét szolgálhatják megrendelhető felfújható játékaink. Sok nevetés forrása lehet egy szabadtéri céges rendezvényen, a vízi foci pálya, vagy egy csapatépítő tréning alkalmával a felfújható akadálypályán botladozó cégvezetők látványa.

Folk műsorok

Afro Magic Band, Caribeat, Latin Combo, Los Andinos, Mascarades, Varnyú Country

Afrikától Írországig, a görög zenétől a cigányzenéig, nálunk mindent megtalál, bármilyen nemzetiségi műsorra is van szüksége.

Joyride+

Hangtechnika, Fénytechnika, Színpadépítés, Tűzijáték, Rendezvénysátor bérlés, Mobil wc kölcsönzés

Egy rendezvény lebonyolításához szükséges technikai háttér biztosításában is állunk rendelkezésére.

Műsorvezetők

Bálint Antónia, Csisztu Zsuzsa, Csonka András, Détár Enikő, Geszler Dorottya, Pokrivtsák Mónika

Rendezvénye lebonyolításához szüksége van egy profi műsorvezetőre, vagy egy ismert személyre? Gondolja ki, kire van szüksége, és rendelje meg tőlünk!

Szórakoztató eszközök

Karaoke, Lökd meg a kecskét, Mászófal, Rodeó bika, Vidámpark

Legyen szó karaoke berendezésről, habgépről, Lökd meg a kecskét játékról, vagy Rodeó-bikáról, a Joyride számára semmi sem jelent problémát!

Underground

Anima Sound System, Belga, Emil Rulez, Heaven Street Seven, Neo, Quimby, Kistehén Tánczenekar

Ha nem csak a megszokott hangzásra, nem csak a slágerekre, hanem valami másra, valami újra, frissebbre, netán valamilyen rétegműfajra van szüksége, jó helyen jár.

Joyride Koncert, Tel.:+36-1-2776017, +36-20-9329248
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Műsorszervezés